Ett komplett sortiment av städtjänster

Vi erbjuder ett komplett sortiment av städtjänster till företag i Norrköping och Linköping. Vi är professionella och gör vårt yttersta för att skapa goda och trygga relationer med våra kunder. Till många av våra företagskunder kommer vi regelbundet och sköter om den löpande städningen, medan andra anlitar oss för enskilda uppdrag i samband med exempelvis byggnationer eller flytt. Välkommen till oss.

Företagsstäd

Låt oss på Facila ta hand om städningen på ditt företag. Vi vet att människor presterar och trivs bättre på hälsosamma arbetsplatser där personal och kunder slipper tänka på dammiga skrivbord och överfulla papperskorgar. Facila har lång erfarenhet av företagsstäd och sköter detta åt många små och stora företag i Norrköping och Linköping. Vi erbjuder både regelbundna och enskilda uppdrag beroende på ditt företags behov, därför kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans kan hitta den lösning som passar er bäst.

Byggstäd

Har ditt företag nybyggda lokaler eller har en renovering precis genomförts? Då kan vi hjälpa till med byggstädningen. En byggstädning innebär helt enkelt att vi tar bort allt som hantverkarna lämnat efter sig och vi städar därför noggrant av alla ytor inklusive golv, väggar och tak. Vi har stora resurser att sätta in om du behöver stora insatser på kort tid. Vår personal bär alltid sin ID-06 legitimation, är fullt försäkrade och har tystnadsplikt så du kan känna dig helt trygg när du väljer Facila. Har du frågor om byggstädning eller vill du boka ett kostnadsfritt kundbesök?

Fönsterputs

Med våra erfarna fönsterputsare ser vi till att ditt företag alltid har representativa och skinande rena fönster. Vi utför även fönsterputsning av svårtillgängliga fönsterpartier på hög höjd med lift eller repellering, självfallet har vår personal liftbehörighet och är fallskyddsutbildade. Arbetet kan ske som ett engångsuppdrag, men många av våra kunder har valt att teckna avtal med oss som innebär att vi regelbundet kommer ut och ser till så att fönstren alltid är skinande rena.

Flyttstäd

När din verksamhet ska flytta till nya lokaler hjälper vi dig med flyttstädningen. På så sätt kan verksamheten komma igång snabbare och ni slipper komma tillbaka till gamla kontoret och städa. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vet vilka krav en hyresvärd ställer på städning vid utflyttning. Vid flyttstädning gör vi först en besiktning och lämnar ett pris på vad flyttstädningen kommer att kosta. Då går vi också igenom med dig som kund vad som ska göras och vad du kan förbereda för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

Våra duktiga medarbetare

Den främsta anledningen till alla nöjda kunder är våra duktiga medarbetare som du möter på ditt företag. Därför arbetar vi aktivt med att utbilda och utvecklas våra medarbetares kunskaper kontinuerligt. Vi vet att när våra medarbetare trivs och utvecklas så blir slutresultatet ute hos våra kunder alltid det bästa. Det är också förklaringen till vår låga personalomsättning.

Golvvård

Ett välvårdat golv gör mycket för helhetsintrycket av ett trapphus, butik eller andra lokaler. Då och då behövs den vanliga städningen kompletteras med någon form av golvvård anpassat efter underlaget. Detta får golven att hålla längre samt underlättar den dagliga städningen. Det finns ett flertal olika typer av golv som kräver olika metoder och behandlingar. Facila har lång erfarenhet av golvvård och maskiner som garanterar dig som kund ett utmärkt slutresultat. Låter det intressant? Vi utför gärna en kostnadsfri demonstration ute hos er. test

Specialstäd

Specialstädning och sanering kan behöva genomföras efter en vattenskada, brandskada eller på lokaler som är så grovt nedsmutsade att vanlig städning inte räcker till. För den typen av uppdrag har vi på Facila speciell utrustning och maskiner för att kunna genomföra saneringsarbetet effektivt. Det är viktigt att arbetet utförs av kunnig personal eftersom vissa avfall kan innehålla farliga ämnen som anses vara skadliga. Vi har all skyddsutrustning för våra medarbetare och kunders säkerhet.

Diamantslipning

Även sten- och betonggolv slits och behöver behandlas. Diamantslipning ökar slitstyrkan och finishen på ditt betonggolv. Golvet blir snyggare och mer lättskött och håller längre. Vi på Facila slipar, lagar, polerar och ytbehandlar dina stengolv och trappor så att de blir som nya. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Klottersanering

Vi på Facila är experter på klottersanering och utför denna typ av uppdrag både snabbt och noggrant. Våra kunder är allt ifrån myndigheter till enskilda fastighetsvärdar i regionen. När vi utför klotterborttagning finns det vi behöver i våra fullt utrustade bilar och vi använder bara miljövänliga kemikalier i vårt arbete. Dessutom kan vi applicera ett skyddande lager på den rengjorda väggen, vilket gör det enklare att avlägsna framtida klotter.

Intresserad?

FACILA Norrköping

011-31 39 00 · info@facila.se
Zinkgatan 2, 602 23 Norrköping

FACILA Linköping

013-31 39 00 · info@facila.se
Nya Tanneforsvägen 28, 582 42 Linköping