Välkommen till oss på Facila

Facilas ambition är att alltid vara det bästa alternativet när det gäller städtjänster för företag i Norrköping och Linköping. Därför har vi tagit fram ett komplett sortiment av städtjänster där du som företagare kan välja mellan alltifrån den regelbundna kontorsstädningen till en punktinsats när du känner att det behövs.

Våra duktiga medarbetare

Den främsta anledningen till alla nöjda kunder är våra duktiga medarbetare som du möter på ditt företag. Därför arbetar vi aktivt med att utbilda och utvecklas våra medarbetares kunskaper kontinuerligt. Vi vet att när våra medarbetare trivs och utvecklas så blir slutresultatet ute hos våra kunder alltid det bästa. Det är också förklaringen till vår låga personalomsättning.

Vi växer tillsammans med våra kunder

Vi vet att långvariga och trygga relationer med våra kunder är viktigt för att kunna växa och utvecklas. Facila har sedan starten haft en snabbt tillväxt och det är därför extra viktigt för oss att fortsätta att ha det smidiga företagets nära kontakt med alla våra kunder. Välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta ett upplägg som passar just ditt företag.

Facila söker fler duktiga medarbetare

Vi söker fler duktiga medarbetare som tillsammans med oss är med och bygger det bästa städbolaget för företag i Norrköping och Linköping. Hos oss på Facila vet vi att våra medarbetare är det viktigaste vi har för att lyckas.

Andreas Pettersson, Grundare och Partner